سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس راهی را در جستجوی دانش بپیماید، خداوند راهی به سوی بهشت برایش بگشاید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
پنج شنبه 89 تیر 17 , ساعت 8:11 صبح

شهادت باب حاجت هفتم پیشوای شیعه حضرت امام موسی کاظم علیه  السلام را به محضر فرندش امام بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و عموم شیعیان تسلیت و تعزیت عرض نموده و همگان را به رهروی از سیرت آن انسان کامل که یکی از هزارش این بود که خدای سبحان فرمود:«والکاظمین العیظ و العافین عن الناس» خشم خود فرو بردن یکی از مصادیق رهروی و شیعگی ائمه اثنی عشر است.

نام:موسى‏ بن جعفر.

کنیه: ابو ابراهیم، ابوالحسن، ابوالحسن اوّل، ابوالحسن ماضى، ابوعلى و ابواسماعیل.

القاب: کاظم، صابر، صالح، امین و عبدالصالح. نکته: آن حضرت در میان شیعیان به «باب الحوائج» معروف است. منصب: معصوم نهم و امام هفتم شیعیان. تاریخ ولادت:هفتم ماه صفر سال 128 هجرى. برخى نیز سال 129 را ذکر کردند.

محل تولد: ابواء (منطقه‏اى در میان مکه و مدینه) در سرزمین حجاز (عربستان سعودى کنونى).

نسب پدرى: امام جعفر بن محمد بن على بن حسین بن على بن ابى‏طالب علیهم السلام.

نام مادر:حمیده مصفّاة. نام‏هاى دیگرى نیز مانند حمیده بربریه و حمیده اندلسیه نیز براى او نقل شده است. این بانو از زنان بزرگ زمان خویش بود و چندان فقیه و عالم به احکام و مسائل بود که امام صادق علیه السلام زنان را در یادگیرى مسائل و احکام دینى به ایشان ارجاع مى‏داد. و درباره‏اش فرمود: «حمیده، تصفیه شده است از هر دنس و چرکى؛ مانند شمش طلا. پیوسته فرشتگان او را حفاظت و پاسبانى نموده تا رسیده است به من، به خاطر آن کرامتى که از خداى متعال براى من و حجت پس از من است.

مدت امامت:از زمان شهادت پدرش، امام جعفر صادق علیه السلام، در شوال 148 هجرى تا رجب سال 183 هجرى، به مدت 35 سال. آن حضرت در سن بیست سالگى به امامت رسید.

تاریخ و سبب شهادت: 25 رجب سال 183 هجرى، در سن 55 سالگى، به‏ وسیله زهرى که در زندان سندى بن شاهک به دستور هارون ‏الرشید به آن حضرت خورانیده شد. محل دفن: مکانی به نام مقابر  قریش در بغداد (در سرزمین عراق) که هم اکنون به «کاظمین» معروف است. همسران: 1. فاطمه بنت على. 2. نجمه. فرزندان: درباره تعداد فرزندان آن حضرت چند قول وجود دارد. بنابر نقل یکى از آنها، آن حضرت 37 فرزند داشت که 18 تن از آنان پسر و 19 تن دختر بودند.یکى از دختران آن حضرت به نام فاطمه، معروف به حضرت معصومه علیهاالسلام که براى دیدار برادرش امام رضا علیه السلام عازم ایران شده بود، در شهر قم بیمار شد و پس از چند روز بیمارى، وفات یافت و در این شهر مدفون گردید. هم اکنون مقبره ایشان زیارتگاه شیعیان سراسر جهان و دانشگاه عالمان و مجتهدان شیعى است.امام موسى کاظم علیه السلام در عصر خلافت منصور عباسى به مقام امامت نایل آمد. از آن زمان تا سال 183 هجرى، سال وفات آن حضرت، چندین بار توسط خلفاى عباسى دستگیر و زندانى گردید. تنها در دوران خلافت هارون الرشید به مدت چهار سال زندانى و در همان زندان به شهادت رسید.

وبلاک بلخاب زیبا و افکارسادات افغانستان :

مرگ ده ها زائر شیعه در انفجارهای انتحاری در عراق

مسجد امام موسی کاظم در شمال بغداد

مراسم سالگرد شهادت  امام موسی کاظم روز پنجشنبه به اوج می رسد

به گفته پلیس عراق در یک رشته بمبگذاری های انتحاری در اطراف زیارتگاهی در شمال بغداد دست کم 35 نفر از زائرین شهید و 100 نفر زخمی شده اند

سی نفر در اثر انفجاری در میان جمعیتی که در محله عمدتا سنی نشین اعظمیه به سوی آرامگاه امام موسی کاظم می رفتندشهید شدند

پنج زائر نیز در دو بمبگذاری دیگر در شرق پایتخت عراق شهید شده اند. این انفجارات را شدیدآ محکم میکند و برای زخمی ها شفای عجل و برای خانواده های شهیدا صبر جمیل از خداوند بزرگ و مهربان تمنا دارد.مرگ بر دشمنان تشیع

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ